Wildhoef – Donkerelaan Bloemendaal

January 2021

Vendor –

Brinkman Fine Real Estate heeft de potentie van mijn koetshuis prachtig in beeld gebracht. Hun presentatie wekte meteen veel belangstelling wat resulteerde in een snelle verkoop van het pand.
Voor de verkoop van exclusieve woningen kan ik de aanpak van Anne Paul zeker aanbevelen. (vertaald uit het Engels)

 

Buyer –

Brinkman is geen standaard makelaar, zelfs voor ons als kopers van een van zijn projecten was niks te veel en hij dacht mee over logistiek en zelfs inrichting. Hij kende ook de buurt, en had al over veel dingen dieper nagedacht. Het is duidelijk iemand met veel liefde voor zijn projecten, en hij ziet ook de potentie. Bijzondere projecten is wat hem past.

Wildhoef – Donkerelaan Bloemendaal

January 2021

Vendor –

Brinkman Fine Real Estate visualised the potential of my coachhouse beautifully. Their presentation immediately generated a lot of interest which resulted in the speedy sale of the property.
For the sale of exclusive housing I can certainly recommend Anne Paul’s approach.

 

Buyer –

Brinkman Fine Real Estate is not a standard broker, even for us as buyers of one of his projects nothing was too much, and he contributed ideas about logistics and even furnishing. He also knew the neighbourhood and had already thought more deeply about many things. Clearly someone with a lot of love for his projects, and he sees the potential too. Special projects is what suits him. (Translated from Dutch)

Wildhoef – Donkerelaan Bloemendaal

January 2021

Vendor –

Brinkman Fine Real Estate visualised the potential of my coachhouse beautifully. Their presentation immediately generated a lot of interest which resulted in the speedy sale of the property.
For the sale of exclusive housing I can certainly recommend Anne Paul’s approach.

 

Buyer –

Brinkman Fine Real Estate is not a standard broker, even for us as buyers of one of his projects nothing was too much, and he contributed ideas about logistics and even furnishing. He also knew the neighbourhood and had already thought more deeply about many things. Clearly someone with a lot of love for his projects, and he sees the potential too. Special projects is what suits him. (Translated from Dutch)