Herengracht 236 Amsterdam

April 2020

Vendor –

I have experienced the unique approach of Brinkman Fine Real Estate as very pleasant. Anne Paul Brinkman literally saw through my centuries-old canal house with different eyes. He set to work with his team to present the building in all authenticity, with a great deal of knowledge of history and a sense of detail. And thus inspire interested buyers. His passion is contagious and at the same time the calm that he brings gives a lot of confidence. The preparations took time, the end result was astonishingly fast! (translated from Dutch)

Herengracht 236 Amsterdam

April 2020

Verkoper –

De unieke aanpak van Brinkman Fine Real Estate heb ik als bijzonder prettig ervaren. Anne Paul Brinkman doorzag mijn eeuwenoude grachtenhuis letterlijk met andere ogen. Met zijn team is hij aan het werk gegaan om het pand in alle authenticiteit, met veel kennis van historie en gevoel voor details, te presenteren. En daarmee geïnteresseerde kopers te inspireren. Zijn gedrevenheid is aanstekelijk en tegelijkertijd geeft de kalmte die hij meebrengt, veel vertrouwen. De voorbereidingen vereisten tijd, het eindresultaat was verbluffend snel!

Herengracht 236 Amsterdam

April 2020

Vendor –

I have experienced the unique approach of Brinkman Fine Real Estate as very pleasant. Anne Paul Brinkman literally saw through my centuries-old canal house with different eyes. He set to work with his team to present the building in all authenticity, with a great deal of knowledge of history and a sense of detail. And thus inspire interested buyers. His passion is contagious and at the same time the calm that he brings gives a lot of confidence. The preparations took time, the end result was astonishingly fast! (translated from Dutch)