Spuistraat 253 Amsterdam

Juni 2022

Verkopers –

De samenwerking met Brinkman Fine Real Estate verliep vlekkeloos – dit agentschap is uniek in zijn soort. Ze nemen alle tijd en coördineren alle voorbereidingen om de bezichtigingen tot een bijzondere ervaring te maken. Ze geven potentiële kopers de tijd om hun nieuwe huis echt te leren kennen voordat ze het kopen. Brinkman Fine Real Estate kijkt met deskundigheid naar de geschiedenis van een woning en is in staat om het beste naar boven te halen. Nadat alle details 100% in orde waren, was ons huis binnen twee weken verkocht. Een echte prestatie. We zijn ontzettend blij dat we voor Brinkman Fine Real Estate hebben gekozen en zouden ze aan iedereen aanraden.

Bekijk object.

Spuistraat 253 Amsterdam

June 2022

Vendors –

The cooperation with Brinkman Fine Real Estate was flawless – this agency is unique in its kind. They take all the time and coordinate all the preparations to make the viewings a real experience. They give potential buyers time to truly get to know their new home before they buy it. Brinkman Fine Real Estate looks expensively at the history of a property and is able to bring out the best. After getting all the details 100% right, our house was sold within two weeks. A true accomplishment. We are extremely happy that we chose Brinkman Fine Real Estate and would recommend them to anyone (translated from Dutch).

Spuistraat 253 Amsterdam

June 2022

Vendors –

The cooperation with Brinkman Fine Real Estate was flawless – this agency is unique in its kind. They take all the time and coordinate all the preparations to make the viewings a real experience. They give potential buyers time to truly get to know their new home before they buy it. Brinkman Fine Real Estate looks expensively at the history of a property and is able to bring out the best. After getting all the details 100% right, our house was sold within two weeks. A true accomplishment. We are extremely happy that we chose Brinkman Fine Real Estate and would recommend them to anyone (translated from Dutch).