Documentaire

 

 

De documentaire HABEO HORAM.

Naar ‘hetzelfde ding kijken’ is iets anders dan ‘hetzelfde ding zien’. Anne Paul Brinkman en Pieter Vlaardingerbroek kijken in deze documentaire met andere ogen naar een huis uit 1908, ontworpen door Jacob van den Ban. Door de veroudering heen zien ze de waarde van het authentieke uiterlijk en interieur. Word bewust van het feit dat verborgen schoonheid weer zichtbaar kan worden gemaakt!

Comments 2

  1. Wat top te zien dat er met zoveel liefde en oog voor detail over dit prachtige pand gekeken wordt Een huis waar ik heel veel warme herinneringen heb. Heel veel succes met het restaureren. Ik blijf het project zeker volgen.

  2. Wat zullen we de avondjes bij de open haard in de HALL missen.
    En wat zal menigeen terugdenken aan de tennisbaan met veel lol en gedoe.
    Maar bovenal wat gedenken we Benno en zijn familie uit al die jaren vanaf de begintijd toen de Dinkelaars hier neerstreken.
    Henk Pleijzier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *